Fagyasztott Mush komplett barf menük, rénszarvas hús és lazac golyók Finnországból, HÚSOK, BELSŐSÉGEK, CSONTOS HÚSOK , ZÖLD PACAL Németországból.

Kérdezd kollégánkat, ha nem vagy biztos a választásban vagy csak most vágnál bele a BARF étrendbe a kedvencednél.

Marhahús

Jó választás a marhahús, ha kedvenced a hét legnagyobb részében főleg szárnyas húsokat kap – tedd Marhajó-Hússal változatosabbá étrendjét. úgy, hogy hetente 2-3 alkalommal ezt etetsz szárnyas helyett. Miért ajánlott ez? Mert a szárnyasok aminosav összetétele nagyban különbözik a marháétől, azért érdemes változatosan etetni különböző húsokat, ideálisan 2-3 félét váltogathatsz.

Marha és bárány zöld pacal

A zöld pacal az egyik legfontosabb összetevője a barf étrendnek. Igazi kincs: a kutyák imádják, szinte nem tudsz belőle túl sokat etetni, hiszen ideális arányban tartalmaz kálciumot és foszfort is. A minőségét az határozza meg, hogy az állat körülmények között volt tartva, mit evett – hiszen ettől függ a gyomortartalom is. A tisztítatlan zöld pacal tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Ideális esetben a barf étrend 10-15%-át teszi ki.

Marhajó mix

Szárnyasra allergiás kutyák étrendjébe célszerű beépíteni. Akkor is jó választás a Marhajó Mix, ha kedvenced a hét legnagyobb részében főleg szárnyashúsokat kap – tedd Marhajó-Mix-el változatosabbá étrendjét. úgy, hogy hetente 2-3 alkalommal ezt etetsz szárnyas helyett. Miért ajánlott ez? Mert a szárnyasok aminosav összetétele nagyban különbözik a marháétől, azért érdemes változatosan etetni különböző húsokat, ideálisan 2-3 félét váltogathatsz.

MUSH menük

A visszazárható csomagolásban a fasírthoz hasonló formájú, 25 grammos golyók vannak. Így az adagolása gyors és praktikus. Egyszerűen vegyél ki annyi golyócskát, amennyit aznap adni szeretnél kedvencednek, majd a zacskót visszazárva vissza is teheted a fagyasztóba. Így nem kell azon aggódnod, hogy meddig tárolhatod a már kiolvadt menüt a hűtőben – mindig csak a napi adagot is kiolvaszthatod.

Nyúlhús, Tapsi menü

A nyúlhúst érdemes beépíteni allergiára hajlamos kutyák étrendjébe, valamint ideális válogatós vagy érzékeny emésztésű kutyáknak is, akik nem szívesen eszik a vörös húsokat. Vannak kutyák, akik a csirkén kívül szinte semmit nem hajlandóak megenni – az ő étrendjüket célszerű nyúllal kiegészíteni, mivel a nyúl húsa nagyon tiszta és egészséges, világos hús, mégis más az aminosav szerkezete, mint a csirkének, és a kutyák legtöbbbször nagyon kedvelik.

Csirke hús

A csirkehúst csonttal együtt darálták bele a mixbe, így remek kálcium forrás. Ideális összetevő vemhes szukák, kölyökkkutyák étrendjében is elválasztáskor, amikor még nem tudnak egészben csontosat enni.

Lazac

100% lazachús, darálva – a lazac tele van Omega 3 zsírsavakkal, az egyik legegészségesebb hús a barf étrendben. Nagy kedvenc érzékenyebb kutyák étrendjében!

Magasabb zsírtartalma (lazac hasán lévő hús) ideálissá teszi munkakutyák számára is, energiában gazdag, és jótékony hatása van az ízületekre is.

Zöldike – az egészséges zöldség mix

A Zöldike gazdag vitamin és ásványianyag tartalmú szárított zöldségekből gondosan összeállított zöldség mix. Tartalmaz sárgarépát, céklát, paszternákot, zellert és parajlevelet. BARF étrend esetén a ballasztanyagok biztosításához elengedhetetlenek a zöldségek.