Brit Care

Kiegyensúlyozott, kíválóan emészthető szuperprémium kutyatáp, mely támogatja az immunrendszer megfelelő működését, az egészség és a vérmérséklet megőrzését, speciálisan kifejlesztve a közepes méretű kutyák részére.

N&D Fermina Pet

Négylábú családtagjaink húsevő természete mindig útmutatója volt tápjaink tudományos alapokon folytatott fejlesztésének, ezzel is megfelelve a Természetnek.

A kutyák, természetes környezetükben, csaknem kizárólag hússal táplálkoznak és nincs szükségük magas szénhidrát bevitelre. Ezt a filozófiát követve fejlesztettük ki az N&D kutyakonzerveinket.

Country Hunter

A zacskókat megtöltjük a friss hozzávalókkal – hússal és zöldségekkel, majd készre pároljuk.

A párolás, mint tudjuk, az egyik legkíméletesebb eljárás, mellyel az alapanyagok megőrzik magas vitamin és ásványianyag tartalmukat, valamint ez az eljárás jól szolgálja az eltarthatóságot is.

Gran Carno

Az Animonda termékek a megszokott magas minőségű tápokat biztosítják a gondos gazdiknak. A speciálisan kifejlesztett Fleisch Plus termékcsalád tudományos kutatások alapján összeállított prémium minőségű összetevőkből áll, melyek maximálisan kielégítik a felnőtt kutyák napi szükségleteit.

Golden Paws

A GOLDEN PAWS kutyaeledelek kizárólag friss, ellenőrzött és ismert minőségű húsból, illetve friss növényi összetevőkből készülnek. A tápanyagokat megfelelő mértékben és arányban tartalmazzák, ezzel teljes értékű és rendkívül ízletes eledelt biztosítanak kutyáink számára.

Leiky 100% színhús

100%-os húsból álló, nagyon ízletes és egészséges táplálék kedvenceink számára